Is deze kandidaat interessant voor uw praktijk?
Profiel opvragen
Katrin

Katrin

Estlandse , Psychiater

Deze 31-jarige is een vlotte gemotiveerde Estse psychiater die zich enorm verheugt op een toekomst in België. Katrin is als arts werkzaam in een psychiatrisch ziekenhuis dat gespecialiseerd is in de verslavingszorg. Ze geniet van elke dag dat ze bijleert en iets kan betekenen voor patiënten. Haar passie voor psychiatrie is zichtbaar als ze erover praat. Ze houdt van mensen en heeft een grote interesse in hersens en gedrag. Daarnaast heeft ze affiniteit met onderzoek, iets waar ze zich later ook meer op zou willen richten. Omdat psychiatrie in Estland nog enigszins een ondergeschoven kindje is, ziet ze ernaar uit om zich België verder te ontwikkelen.

Eigenschappen

Kandidaat ID: K205481
  • Passie voor haar vak
  • Levendig en gedreven
  • Leert graag nieuwe talen

Persoonlijk 
Ziet België als een goede ontwikkeling in haar carrière. Ze past zich gemakkelijk en snel aan in nieuwe situaties en kiest ervoor zich uitgebreid te verdiepen in taal en cultuur op het moment dat ze naar België gaat. Dit maakt de overgang voor haar gemakkelijker. Ze wil goed zijn in wat ze doet en wil hiervoor hard werken.

Dit doet Katrin graag 
Haar vrije tijd gaat voornamelijk op aan sport, het leren van nieuwe talen en salsa dansen.

Katrin spreekt 
Ze spreekt vloeiend Frans, Russisch en Engels.

Goed om te weten 
Deze dame studeerde geneeskunde aan de medische universiteit van Tartu. Voordat ze aan geneeskunde begon, heeft ze een academisch jaar biotechnologie in Frankrijk volbracht. Tijdens haar studie maakte ze volop gebruik van de mogelijkheid om ook in het buitenland ervaring op te doen. Zo belandde ze in Zweden en Istanbul waar ze diverse contacten heeft opgedaan en haar kennis heeft verrijkt. In juni 2012 behaalde deze kandidate haar erkenning als arts om vervolgens in 2016 haar specialisatie tot psychiater af te ronden.

Hans
Meer weten over deze kandidaat? Vraag het aan Hans
  • +31614599576