Kamil

Kamil

Pools, Cardioloog

Cardioloog

Kamil is een allround cardioloog met veel leiderschapsvaardigheden en een passie voor zijn vak. In 2015 is hij afgestudeerd en hij heeft vervolgens zijn specialisatie tot cardioloog kunnen doen. Waarom hij voor deze specialisatie heeft gekozen is omdat hij het hart een belangrijk orgaan vindt. Hij vindt het dan ook interessant, en waardevol, om patiënten met hun hartproblemen te kunnen helpen. 

Kamil heeft één jaar werkervaring als cardioloog op de intensive care in een ziekenhuis in Warschau. Hier was hij vooral bezig met het behandelen van ernstige problemen en het toepassen van mechanische hulpmiddelen. Wat Kamil prachtig vindt aan zijn vak is dat hij dus ook echt mensen kan helpen en hij ze kan ondersteunen tijdens acute fases. Hij vindt het prettig dat hij kalm kan blijven in deze situaties en de situatie goed kan overzien.  

Op dit moment is Kamil hoofd van het team en is hij dus de “baas”, dit wil hij over drie tot vijf jaar liever niet meer zijn en hij ziet zichzelf dan ook meer als teamleider. Wat hij op dit moment zal willen veranderen aan zijn baan is dat hij een beter rooster heeft en niet al zijn tijd aan zijn werk besteed. Voor hem zal het dan ook ideaal zijn om, bij zijn nieuwe werkgever, parttime te gaan werken en ook in de buurt te wonen van zijn werkplek. Hij wil ook het liefst werken in een ziekenhuis die ook ambulante behandelingen doet en heeft een voorkeur naar het behandelen van hart patiënten. Op dit moment werkt hij met zes andere collega’s, dit vindt hij een prima aantal collega’s. 

Eigenschappen

Kandidaat ID: K245975
  • Behulpzaam
  • Georganiseerd

Een nieuwe uitdaging in Nederland!

Kamil wil graag weg uit Polen en een nieuw- en comfortabeler leven opbouwen in Nederland. Hij is op zoek naar een baan waarbij hij dus een betere balans kan vinden tussen zijn werk- en privé leven en zo meer tijd over heeft voor zijn partner. Ook wil hij graag in een team werken waarvan hij dingen kan leren en die bereid zijn om elkaar te helpen waar nodig. Wat hij heeft gedaan om zich al voor te bereiden op een baan in Nederland is het leren van de Nederlandse taal en het zoeken naar mogelijke werkplekken in Nederland. 

Wie is Kamil?

Kamil omschrijft zichzelf als een georganiseerde, behulpzame en soms wat verlegen persoon. In zijn vrije tijd leest hij graag misdaadboeken, leert hij Nederlands, gaat hij koken en vindt hij het leuk om te fietsen. Hij heeft een partner en geen kinderen, het is de bedoeling dat zijn partner met hem mee verhuisd. Zijn partner is psycholoog. 

Talen

Kamil spreekt Nederlands (B2), Pools (moedertaal) en Engels (B2).  

Goed om te weten

Kamil is bezig met de Care Force Language Academy om zijn Nederlands te verbeteren.

Geïnteresseerd in een kennismaking?

Neem hieronder contact op met Hans, en kijk of deze kandidaat wellicht bij uw organisatie past!

Kamil
Meer weten over deze kandidaat? Vraag het aan Hans
   Vragen?
Kamil
Heeft u een vraag?