Is deze kandidaat interessant voor uw praktijk?
Profiel opvragen
Ines

Ines

Portugees, Kinderarts

Ze is 44 jaar oud, kinderarts en is in 2016 al een keer naar Nederland gekomen om een onderzoek te doen in Nijmegen. Na verloop van tijd is ze terug gekeerd naar Portugal waar ze in een universitair ziekenhuis in de Algarve heeft gewerkt. Hier heeft ze het altijd erg naar haar zin gehad. Op dit moment is ze in Luxemburg waar ze een master doet.

Eigenschappen

Kandidaat ID: K213757
  • Wat ze doet, doet ze goed
  • Toegankelijk
  • Attent
  • Spontaan

Op naar Nederland!

Ines wil graag samen met haar gezin terugkeren naar Nederland om hen een betere toekomst te kunnen bieden. Nederland en België zijn haar altijd goed bevallen en ze is dan ook opzoek naar een vaste baan hier. Ze werkt graag in de volle breedte van de kindergeneeskunde, het leukste vindt ze kinderneurologie. Het minste plezier beleeft ze aan low level emergency care. Ines vindt het belangrijk om zichzelf te blijven ontwikkelen in de kindergeneeskunde.

Wie is Ines?

Ines is getrouwd en heeft een zoon. Ze is een erg attent persoon die het belangrijk vindt om toegankelijk voor iedereen te zijn, haar spontane karakter maakt dit makkelijk. In haar vrije tijd doet ze graag onderzoeken naar onderwerpen waar ze meer van wil weten.

Talen

Ines spreekt Portugees, Engels en Frans. Ze spreekt Nederlands op B1 niveau, maar dit zal ze wel moeten bijspijkeren omdat ze dit op dit momenteel niet gebruikt.

Goed om te weten

Ines is snel beschikbaar!

Geïnteresseerd in een kennismaking?

Neem hieronder contact op met Hans Klaassen, accountmanager. Of vraag eenvoudig een uitgebreid profiel op.

Hans
Meer weten over deze kandidaat? Vraag het aan Hans
  • +31614599576