Hanieh

Hanieh

Iraanse, Apotheker

Huisarts

Hanieh is een jonge, enthousiaste apotheker van Iraanse nationaliteit. Ze heeft haar apothekersdiploma behaald aan de gerenommeerde University of Pecs in Hongarije. Ze werkt sinds twee jaar als apotheker in Kaposvár, Hongarije, waar ze heeft laten zien dat ze een waardevolle aanwinst is voor haar team en patiënten. Hanieh heeft een duidelijke visie wat betreft haar toekomst en wil graag een nieuwe start maken in België. Hier wil ze samen met haar partner, die ook apotheker is, een nieuwe toekomst opbouwen. Ze is vastbesloten om de Nederlandse taal op het hoogste niveau te beheersen en is van plan om in april te beginnen met haar taalopleiding samen met haar vriend. Als apotheker heeft Hanieh verschillende kwaliteiten en sterke punten die haar onderscheiden. Ze is zachtaardig en loyaal, en heeft oog voor details en een sterk probleemoplossend vermogen. Ze is ook een uitstekende leider en heeft bewezen goede managementvaardigheden te hebben. Ze is sociaal en een sterke communicator, wat haar helpt om een goede relatie met haar patiënten op te bouwen.

Eigenschappen

Kandidaat ID: K251260
  • Professioneel
  • Enthousiast
  • Efficiënt

Op naar een nieuwe uitdaging in België!

Hanieh is op zoek naar een organisatie waar ze haar vaardigheden verder kan ontwikkelen en waar collegialiteit hoog in het vaandel staat. Ze heeft een sterke affiniteit met openbare apotheken, waar ze dicht bij haar patiënten kan staan en hen de best mogelijke zorg kan bieden. Met haar professionele ervaring, kwaliteiten en toewijding aan patiëntenzorg, zal Hanieh een waardevolle aanvulling zijn voor elke apotheekorganisatie die op zoek is naar een getalenteerde apotheker. Ze is vastberaden om zich verder te ontwikkelen en uit te blinken in haar vakgebied, en is klaar om haar carrière voort te zetten in België.

Wie is Hanieh?

Naast haar professionele kwaliteiten is Hanieh ook een persoon met diverse hobby's. Ze houdt van haar twee honden, is een enthousiaste tennisser en houdt van sporten in het algemeen. Ze is ook geïnteresseerd in reizen, de Belgische cultuur beter leren kennen, films kijken en lekker eten met haar vriend.

Talen

Ze spreekt vloeiend Iraans, haar moedertaal, heeft een hoog niveau van Engels (C1) en beheerst ook het Hongaars op een gevorderd niveau (B2).

Goed om te weten

Zij beschikt al over: VISUM houdende, de toelating om het beroep van Apotheker uit te oefenen vanaf 29-03-2023 in België.

Hanieh
Meer weten over deze kandidaat? Vraag het aan Cliff
   Vragen?
Hanieh
Heeft u een vraag?