Hamidi

Hamidi

Iraanse, Apotheker

Apotheker

Hamidi is een 32-jarige gepassioneerde Iraanse apotheker met internationale werkervaring. Hij heeft in 2022 zijn opleiding afgerond aan de University of Pecs in Hongarije en heeft sindsdien als apotheker gewerkt in zowel Iran als Hongarije. De laatste 2 jaar werkt hij in Hongarije als apotheker, maar hier voelt hij zich helaas niet gelukkig. Als "buitenlander" krijg je buiten het minimumsalaris ook niet de kans om je verder op te werken en aangezien hij zichzelf verder wilt ontwikkelen, match dit verder niet. Wat Hamidi onderscheidt, is zijn toekomstvisie en gedrevenheid. Hij is vastbesloten om samen met zijn partner, die ook apotheker is, een nieuwe toekomst op te bouwen in België.

Eigenschappen

Kandidaat ID: K251272
  • Gepassioneerd
  • Sociaal
  • Gedreven

Op naar een nieuwe uitdaging in België!

Hamidi is een gedreven apotheker die streeft naar continue verbetering en groei. Hij is vastbesloten om een positieve bijdrage te leveren aan de organisatie waar hij werkt en de gemeenschap die hij bedient. Met zijn internationale achtergrond, sterke communicatievaardigheden en aanpassingsvermogen zal hij een waardevolle aanwinst zijn voor elke apotheek die op zoek is naar een apotheker met een frisse en diverse kijk op het vak. Hij heeft altijd gestreefd naar professionele groei en ziet de mogelijkheid om zich verder te ontwikkelen in een openbare apotheek in België als een spannende uitdaging.

Wie is Hamidi?

Hamidi is erg sociaal en beschikt verder over sterke communicatieve vaardigheden. Hierdoor kan hij gemakkelijk een band opbouwen met zijn patiënten en collega's. Verder is hij business minded en gelooft hij dat hij ook een goede manager zal zijn. Naast zijn professionele ambities is Hamidi ook een persoon met diverse interesses. Hij houdt van reizen, is bezig met de Belgische cultuur beter te leren kennen, geniet van films en lekker eten met zijn vriendin. Hij heeft ook twee honden die meekomen op hun nieuwe avontuur naar België.

Talen

Hij spreekt Iraans als moedertaal, heeft een C1-niveau Engels en een B2-niveau Hongaars.

Goed om te weten

Hij beschikt al over: VISUM houdende, de toelating om het beroep van Apotheker uit te oefenen vanaf 29-03-2023 in België.

Hamidi
Meer weten over deze kandidaat? Vraag het aan Cliff
   Vragen?
Hamidi
Heeft u een vraag?