George

George

Roemeens, SEH-Arts

SEH-arts

George is een SEH-arts die pas recent in de arbeidsmarkt is getreden. Hij heeft in 2022 zijn specialisatie tot SEH-arts afgerond en is nu werkzoekende, wel heeft hij tijdens zijn studie ervaring kunnen opdoen bij het grootste trauma centrum in Roemenië. Bij dit centrum deed hij ervaring op met de meest invasieve procedures en heeft hij het hoogste niveau van onderwijs in dit gedeelte van Boekarest genoten. De mensen om hem heen waren harde werkers, slim en hielpen elkaar en dit vond hij heel prettig! 

Wat George leuk vindt aan zijn vak is dat hij het verschil kan maken bij de patiënt wanneer niemand anders dat kan. Dit geeft hem een prettig gevoel en de motivatie om hard aan het werk te willen gaan. Wat hij wil bereiken in drie tot vijf jaar is dan ook om meer kennis te hebben over het vak op een hoger niveau, ook wil hij zich bezig gaan houden met een project dat een lang traject heeft. 

George heeft zijn studie pas net afgerond en het opbouwen van een carrière is dan nu ook zijn hoogste prioriteit. Op dit moment heeft hij nog weinig werkervaring naast zijn ervaringen bij het trauma centrum. Deze wil hij echter graag opdoen. 

Eigenschappen

Kandidaat ID: K247885
  • Ambitieus
  • Doelbewust
  • Slim

Een nieuwe uitdaging in België!

George is op zoek naar een kans om zijn carrière op te kunnen bouwen in België. Hij ziet het dan ook wel zitten om bij een regionaal ziekenhuis aan het werk te gaan waar hij zijn patiënten en collega’s echt kan leren kennen. Hij wil hier aan de slag op de SEH-afdeling als specialist en staat open voor veel mogelijkheden hierin. 

Wie is George?

George omschrijft zichzelf als een ambitieus, doelbewust en slim persoon. In zijn vrije tijd gaat hij graag mountainbiken en “crosscountry” wandelen. Ook doet hij aan snowboarden, natuurfotografie, het varen van boten en vissen met zijn vader. 

George is op dit moment, vanwege zijn ambitie om een carrière op te bouwen, niet toe aan een relatie en heeft ook geen kinderen. 

Talen

George spreekt Engels (B2), Duits (A2) en Roemeens (Moedertaal). Hij wil daarnaast ook graag beginnen met het leren van de Nederlandse taal. 

Goed om te weten

George gaat een IELTS-examen doen omdat hij zich wil laten certificeren voor het spreken van de Engelse taal op C1 niveau. 

Geïnteresseerd in een kennismaking?

Neem hieronder contact op met Hans, en kijk of deze kandidaat wellicht bij uw organisatie past!

George
Meer weten over deze kandidaat? Vraag het aan Hans
   Vragen?
George
Heeft u een vraag?