Floriana

Floriana

Italiaanse, Apotheker

Apotheker

Apotheker Floriana is een ambitieuze apotheker die nog aan de start van haar carrière staat. Haar reis in de medische wereld is begonnen door haar broer die een dokter is in Italië. Ze heeft uit gesprekken met hem, en zijn ervaringen en inzichten, veel inspiratie gehaald. Ze heeft mede hierdoor de keuze voor haar opleiding gemaakt en is in 2020 afgestudeerd als apotheker in Italië. Hier werkt zij nu ook. Floriana werkt momenteel in een laboratorium waar ze medicijnen prepareert (single dose units) en controleert. Ook doet ze hier onderzoek naar, en ontwikkelt ze, nieuwe medicijnen. Ze zit bij dit laboratorium nu nog in haar proefperiode maar heeft de kans om, vanwege haar goede werk, een contract aangeboden te krijgen voor onbepaalde tijd.

Eigenschappen

Kandidaat ID: K248343
  • Vriendelijk
  • Rustig
  • Communicatief sterk

Op naar een nieuwe uitdaging in België!

Floriana wil haar leven verder gaan opbouwen in België en wil hiervoor alle kansen aangrijpen die op haar pad komen. Graag gaat ze aan de slag als apotheker en dit het liefst voor een langere periode. Ze vindt het hierbij belangrijk dat ze in een moderne omgeving kan werken, binnen een gemotiveerd team waar er kansen worden geboden tot zelfontwikkeling. Ze omschrijft zichzelf als flexibel, vastberaden, doorzetter en een goede communicator.

Wie is Floriana?

Floriana is een flexibele, vriendelijke vrouw met een goed doorzettingsvermogen. Zij kan goed samenwerken met anderen en vindt het fijn om, samen met haar team, de juiste zorg te kunnen leveren. In haar vrije tijd gaat ze graag naar de sportschool of gaat ze zwemmen. Haar hobby’s zijn het lezen van boeken, zingen en reizen. Ze is dan ook zeker niet wereldvreemd!

Talen

Floriana spreekt Italiaans (C2), Engels (B2) en Frans (C2). Ze is gemotiveerd om de Nederlandse taal te leren en is nieuwsgierig naar het taalprogramma van Care Force.

Goed om te weten

Floriana heeft op dit moment geen relatie en de keuze om naar België te komen maakt ze dus zelf!

   Vragen?
Floriana
Heeft u een vraag?