Is deze kandidaat interessant voor uw praktijk?
Profiel opvragen
Felicia

Felicia

Portugees, Basisarts

Felicia is een ambitieuze vrouw die er echt voor gaat. Ze is zelfbewust en kan door in stressvolle situaties haar hoofd koel te houden, de kalmte bewaren. Ze vindt het leuk om in haar vrije tijd piano te spelen en heeft hier in 2014 zelfs een studie voor gedaan aan de Royal Schools of Music (ABRSM) in Londen. Ze heeft een grote familie die haar alle steun en support geeft om deze stap te maken en naar Nederland te verhuizen.

Eigenschappen

Kandidaat ID: K245309
  • Ambitieus
  • Zelfbewust
  • Stressbestendig

Passie voor het vak

Felicia wist altijd al dat zij psychiater wilde worden. Ze heeft een passie voor het menselijk brein en gedrag. Ze heeft geneeskunde gestudeerd aan de universiteit van Porto en heeft onlangs stage gelopen in het psychiatrische ziekenhuis van Trofa. Dit ziekenhuis is vooral bekend door de mix van publieke en private zorg, ze heeft er hierdoor veel geleerd.

Op naar Nederland!

Nu zij afgestudeerd is, wil zij haar droom om in de psychiatrie te werken waarmaken. Ze wil echt carrière maken in de Nederlandse psychiatrie en is dan ook vastberaden om naar Nederland te verhuizen. Ze heeft de ambitie om in de toekomst daar de opleiding tot psychiater te volgen. Haar voorkeur gaat op dit moment uit naar de algemeen volwassen of kinder-jeugd psychiatrie.

Talen 

Op dit moment spreekt Felicia goed Engels en Portugees.

Goed om te weten 

Felicia is direct inzetbaar rekening houdend met haar BIG inschrijving en de intensieve taaltraining.  

Geïnteresseerd in een kennismaking?

Neem hieronder contact op met Hans Klaassen, accountmanager. Of vraag eenvoudig een uitgebreid profiel op.

 

Hans
Meer weten over deze kandidaat? Vraag het aan Hans
  • +31614599576