Is deze kandidaat interessant voor uw praktijk?
Profiel opvragen
Fadi

Fadi

Spaans, Basisarts

Basisarts

Fadi is een basisarts met veel werkervaring en goede kennis van zijn vak. Hij is in 2013 afgestudeerd voor zijn medische opleiding en heeft in 2021 zijn Master afgerond in het overzien medische noodgevallen. Hij heeft voor deze studie gekozen omdat hij het vak altijd al interessant heeft gevonden en hij, tijdens zijn jongere tijd, ook vaak voor zijn oma moest zorgen. Daarnaast was zijn oom kinderarts, dit was een grote inspiratie voor Fadi.

Fadi heeft al bijna 10 jaar aan werkervaring op kunnen doen in verschillende landen. Hij heeft nagedacht en gewerkt aan de preventie van het verspreiden van COVID-19 op filmsets en heeft ook in Spanje gewerkt als arts voor een lange tijd. Dit heeft hij gedaan bij verschillende klinieken in Spanje en heeft dus ook veel ervaring met het werken in een team. Op dit moment werkt hij als medisch onderzoeker bij een “Research Group” van een universiteit in Barcelona. Hij voert hier de medische onderzoeken uit en organiseert de gezondheidszorg voor groepen mensen die hier geen geld of weinig toegang tot hebben. Wat Fadi leuk vindt aan zijn baan is dat hij mensen echt kan helpen en hij veel kan werken met het menselijk lichaam. Ook vindt hij de technologie achter de gezondheidszorg heel interessant en kan hij ook goed overweg met medische machines. Wat hij zou willen veranderen aan zijn baan, is dat preventie van ziekten meer wordt gepromoot en er ook meer aandacht komt voor de mentale gezondheidszorg.

Eigenschappen

Kandidaat ID: K248155
  • Ambitieus
  • Ervaringrijk
  • Leergierig
  • Georganiseerd

Op zoek naar een nieuwe uitdaging!

Fadi wil graag zijn leven voortzetten in Nederland. Hij is op zoek naar een goede balans tussen zijn werk- en privéleven en verwacht deze in Nederland te vinden. Hij heeft daarnaast ook vrienden en familie in Nederland wonen en hij houdt van de Nederlandse cultuur. Waar hij naar op zoek is, is naar stabiliteit in zijn werkleven. Hij staat open voor veel functies in zijn vakgebied; Verzekeringsarts, Bedrijfsarts, Psychiatrisch Assistent of als specialist in de ouderenzorg met als doel om dus stabiliteit in zijn leven te krijgen en zich te specialiseren op één enkel vakgebied.

Wat Fadi over vijf jaar bereikt wil hebben, is om verder te studeren en zich te gaan specialiseren. Het liefst specialiseert hij zich in de psychiatrie, hij wil gaan starten met de opleiding hiervoor. De ideale werkplek voor Fadi is een omgeving waarin hij fijn kan meedraaien en zijn persoonlijke leven goed bij te integreren is. Het liefst doet hij dit bij een kliniek die gespecialiseerd is in de psychiatrie of arbeidsgeneeskunde.

Wie is Fadi?

Fadi is een man die zich houdt aan zijn verantwoordelijkheden, van orde houdt en ook leergierig is. In zijn vrije tijd gaat hij het liefst lezen, reizen, koken, films kijken of muziek luisteren. Ook vindt hij de natuur en zijn dieren erg leuk en trekt astronomie hem ook aan. Hij heeft op dit moment een partner die ook werkt als basisarts, deze blijft echter werken in Spanje maar is wel van plan om uiteindelijk hetzelfde pad te bewandelen als Fadi.

Talen

Fadi spreekt Engels (C1), Arabisch en Spaans (Moedertaal).

Goed om te weten

Fadi is al bezig met het leren van de Nederlandse taal, dit doet hij via apps als Duolingo en kan al enkele Nederlandse woorden spreken!

Hans
Meer weten over deze kandidaat? Vraag het aan Hans
  • +31614599576