Is deze kandidaat interessant voor uw praktijk?
Profiel opvragen
Esti

Esti

Spaanse, Psychiater

Esti is een 41 jarige Spaanse psychiater. Ze studeerde geneeskunde aan de medische universiteit in Navarra en is sinds 2005 erkend als arts. In 2010 kreeg zij haar registratie als psychiater en heeft sindsdien in diverse klinieken en ziekenhuizen in Spanje gewerkt. 

In 2014 is zij in Engeland gaan werken. Zij was hier actief op 2 locaties: in een wijkservicecentrum (poliklinisch) en in een ziekenhuis met acute patiënten.

Haar focus ligt op de algemene volwassenenpsychiatrie en haar bijzondere interesse gaat uit naar psychose, persoonlijkheidsstoornis en acute psychiatrie. Esti is op zoek naar een baan waar ze deze facetten zou kunnen combineren, maar ze staat open voor alle soorten van volwassenen  psychiatrie. Haar interesse ligt wat minder bij het werken met forensische patiënten.

Esti is op zoek naar een plek waar teamwerk wordt geprezen, dit is belangrijk voor haar. Zij wil zich bij voorkeur vestigen in Noord-Holland, want ze is eerder Amsterdam geweest en dat is haar bijzonder goed bevallen, mede doordat zij vrienden heeft die in deze regio wonen. Hierdoor zal zij zich gemakkelijker en sneller kunnen settelen.

Eigenschappen

Kandidaat ID: K243270
  • Communicatief
  • Goedlachs
  • Toegankelijk

Persoonlijk
Getrouwd met een architect  samen hebben ze 2 kinderen. Een dochter van 11 en een zoon van 9

Dit doet Esti graag
Yoga, Mindfulness, en zo veel mogelijk tijd aan haar gezin besteden  

Esti spreekt
Spaans en vloeiend Engels

Goed om te weten 
Ze heeft diverse postgraduale trainingen gevolgd, waaronder: EMDR, DBT Essentials, ADOS-2 en UKAAN

Hans
Meer weten over deze kandidaat? Vraag het aan Hans
  • +31614599576