Dimka

Dimka

Roemeens, Huisarts

Huisarts

Dimka is een huisarts die eerst heeft gewerkt als verpleegkundige en vervolgens besloten heeft om toch haar passie te volgen en door te studeren voor huisarts. Ze heeft de studie voor huisarts gedaan aan de l'Université de Médecine „Prof. Dr. Paraskev Stoyanov” in Varna, Bulgarije en is in 2014 afgestudeerd. Ze is een 56-jarige enthousiaste en vrolijke dame die sinds 2014 werkzaam is in als huisarts. Voordat ze als huisarts begon, heeft ze als basisarts gewerkt sinds 2000, met bijna vergelijkbare werkervaring als een huisarts.

Eigenschappen

Kandidaat ID: K246138
  • Loyaal
  • Verantwoordelijk
  • Sportief

Op naar een nieuwe uitdaging in België!

Momenteel werkt Dimka als spoedarts op de luchthaven. Dit is niet wat ze ambieert en daarom wil ze nu graag nog de stap maken om in België te kunnen gaan werken. Dimka wil graag in het Franstalig gedeelte van België gaan werken, vanwege haar kennis in de Franse taal. Ze is op zoek naar een organisatie waar ze zich verder kan ontwikkelen als huisarts en waar een leuke werksfeer heerst. Ze is gemotiveerd om haar vaardigheden en kennis uit te breiden en is klaar voor een nieuwe uitdaging in België.

Wie is Dimka?

Dimka is een loyaal en verantwoordelijk persoon die openstaat voor verbeteringen. Ze heeft een warme persoonlijkheid,is sociaal en past goed in een team waar een leuke sfeer hangt en waar regelmatig overleg plaatsvindt. In haar vrije tijd houdt Dimka van fietsen, wandelen, naar de bioscoop en samen koken met haar vriend.

Talen

Dimka spreekt Roemeens als moedertaal en Frans op B2-niveau.

Dimka
Meer weten over deze kandidaat? Vraag het aan Cliff
   Vragen?
Dimka
Heeft u een vraag?