Is deze kandidaat interessant voor uw praktijk?
Profiel opvragen
Danielle

Danielle

Kameroense, Basisarts

Ze studeerde geneeskunde in Italië en is trots dat ze zichzelf sinds 2020 arts mag noemen.

Danielle is in Italië gebleven voor haar passie en werkt er op dit moment met patiënten die met name belast zijn met ernstige spierziekten. Deze patiënten hebben dagelijks intensieve zorg nodig, dit biedt Danielle hen met alle liefde.

Eigenschappen

Kandidaat ID: K244051
  • Vriendelijk
  • Behulpzaam
  • Aanpakker

Op naar een nieuwe uitdaging in Nederland!

De open cultuur en tolerantie in Nederland spreekt Danielle erg aan, dit mist ze in Italië en daarom wil ze graag de stap naar Nederland maken. Danielle verwacht dat de ouderenzorg in Nederland veel raakvlakken zal hebben met haar huidige werkzaamheden. De patiënten waar ze nu mee werkt, zitten in een gelijke levensfase en hebben ook alle dagelijkse zorg nodig.

Wie is Danielle?

Danielle vindt het heerlijk om haar handen uit de mouwen te steken en actief mee te werken, ze is dan ook een echte aanpakker. Ze is vriendelijk, behulpzaam en gevoelig. Danielle vindt het belangrijk om te werken in een multidisciplinair team, ze wil zich namelijk erg graag willen blijven ontwikkelen in de geneeskunde. Ze heeft met name een grote interesse om een specialisatie in de ouderenzorg te volgen. 

In haar vrije tijd vindt Danielle het heerlijk om af te spreken en te socializen met haar vrienden. Op dit moment heeft ze een vriend in Denemarken, dit is nog een prille relatie.

Talen

Danielle spreekt goed Engels, Italiaans en Kameroens

Goed om te weten

Danielle heeft een Europese permanente werkvergunning en mag dus overal werken in Europa!

Geïnteresseerd in een kennismaking?

Neem hieronder contact op met Hans Klaassen, accountmanager. Of vraag eenvoudig een uitgebreid profiel op.

 

 

Hans
Meer weten over deze kandidaat? Vraag het aan Hans
  • +31614599576