Cristina

Cristina

Roemeens, Allergoloog/Klinische immunoloog

Cristina is een vriendelijke Roemeense dame. Ze studeerde geneeskunde aan de Carol Davila universiteit in Boekarest. In 1995 kreeg ze haar artsenerkenning. Daarna heeft ze de opleiding tot huisarts in Boekarest gedaan. Dit specialisme leek haar echter niet te passen en daarom heeft Cristina in 1998 besloten om met allergologie te starten. Van die keuze heeft ze geen moment spijt gehad. Na afronding van haar studie is ze doorgegaan om senior allergoloog en klinisch immunoloog te worden.

Sinds 2004 is Cristina werkzaam in haar eigen praktijk. In deze praktijk is haar hoofdactiviteit het consulteren en behandelen van haar patiënten. Cristina onderzoekt dagelijks gemiddeld 30 patiënten, zowel kinderen als volwassenen. Deze patiënten hebben onder andere astma, rhinoconjunctivitis, atopische dermatitis, netelroos & voedselallergieën.

In haar praktijk kan Cristina spirometrie, peakflowmetry, prik-, patch- en provocatie testen met fysische middelen uitvoeren.

Cristina heeft ervaring met het voorschrijven van specifieke subcutane en sublinguale immunotherapie en biologische therapieën. Daarnaast heeft ze de verantwoordelijkheid voor haar personeel en het coördineren en beheren van alle activiteiten in de praktijk.

Eigenschappen

Kandidaat ID: K245507
  • Verantwoordelijk
  • Ondernemend
  • Gedreven
  • Humor
  • Communicatief

Persoonlijk
Cristina is gescheiden. Haar dochter studeert geneeskunde in Boekarest.  

Dit doet Cristina graag
Astrologie, schilderen, lezen, reizen.

Cristina spreekt
Roemeens, Engels en de basis van de Franse en Italiaanse taal. Cristina is bereid om op korte termijn de Nederlandse taal te leren.

Goed om te weten 
Cristina heeft bewust voor Nederland gekozen. Ze is toe aan een nieuwe uitdaging en verwacht deze in Nederland te kunnen vinden. Onlangs is ze in Eindhoven geweest en dit bezoek is doorslaggevend geweest. Eerder was ze bezig om haar loopbaan te vervolgen in de Verenigde Staten en Zweden. Beide landen bleken niet te passen bij haar wensen.     

Geïnteresseerd in een kennismaking?
Neem contact op met Hans Klaassen, accountmanager, op telefoonnummer 06 14 59 95 76.

Cristina
Meer weten over deze kandidaat? Vraag het aan Hans
   Vragen?
Cristina
Heeft u een vraag?