Is deze kandidaat interessant voor uw praktijk?
Profiel opvragen
Carola

Carola

Italiaans, Kinderarts

Kinderarts

Carola studeerde geneeskunde in Genova en kreeg in 2012 haar erkenning als arts en vervolgens specialiseerde zij zich in de kindergeneeskunde. Vanaf 2018 is ze kinderarts en werkte ze aansluitend in diverse setting voor de organisatie artsen zonder grenzen. Zo was ze actief in Sierra Leone, Lesvos, Zuid Sudan, Uganda en Burundi.  

Eigenschappen

Kandidaat ID: K247200
  • Team player
  • Actief
  • Vasthoudend
  • Avontuurlijk

Op naar een nieuwe uitdaging in België!

Inmiddels is het tijd geworden om zich te settelen. Aangezien haar partner in de omgeving van Brussel woont is België ene perfecte basis. Carola wil graag als allround kinderarts werken in een ziekenhuis waar ze ook haar kennis en kunde op de spoedeisende hulp zou kunnen inzetten. Als het mogelijk is, zou ze graag een maand per jaar nog een project in het buitenland willen kunnen doen.  

Wie is Carola?

Carola is een sociale vrouw en is een echte teamplayer. Ze is te omschrijven als actief en avontuurlijk, maar kan zich ook  goed vasthouden aan een project.  Carola heeft een partner, hij woont momenteel in België. Zich hier settelen is echt haar doel en samen zien ze hier hun toekomst en uitvalsbasis. Carola heeft 5 boeken geschreven, zingt erg graag, houdt van reizen en sporten, met name surfen en duiken zijn haar favoriet. 

Talen

Carola spreekt goed Italiaans, Frans en Spaans. 

Goed om te weten

Carola is bereid om de Nederlandse taal te leren indien dat nodig is en spreekt vloeiend Frans. 

Hans
Meer weten over deze kandidaat? Vraag het aan Hans
  • +31614599576