Carlos

Carlos

Spaans, Huisarts

Huisarts

Carlos is een 30-jarige Spaanse huisarts met een sterke patiëntgerichte focus en een ambitie om zichzelf verder te ontwikkelen in zijn vakgebied. Hij heeft in 2022 zijn opleiding tot huisarts afgerond aan de Universiteit Institut Català de la Salut in Barcelona. Hij is sinds maart 2021 werkzaam als huisarts. Hier werk hij in een praktijk met 1800 patiënten. Carlos is een harde werker en staat bekend om zijn vasthoudendheid en doorzettingsvermogen.

Eigenschappen

Kandidaat ID: K249059
  • Gefocust
  • Gemotiveerd
  • Harde werker

Op naar een nieuwe uitdaging in Nederland!

Carlos is op zoek naar een nieuwe uitdaging in Nederland. Hij is gemotiveerd want dat blijkt uit het feit dat hij al geruime tijd de Nederlandse taal aan het leren is. Als huisarts is hij op zoek naar een organisatie waar regelmatig overleg plaatsvindt met collega's. Dit om zichzelf verder te ontwikkelen als huisarts en om daarmee samenhangend de beste zorg te kunnen leveren voor zijn patiënten. In Spanje staat de zorg volgens hem niet echt hoog aangeschreven en daarom is hij op zoek naar een land waar dat wel is. En hij ziet België als dit land en als een land met een van de beste gezondheidssystemen. Hier wil hij graag deel van uitmaken om zodoende ook de beste zorg te kunnen leveren voor zijn patiënten. Hoewel Carlos nog redelijk aan het begin van zijn carrière staat, is hij zeer gemotiveerd en weet heel goed wat hij wil. Hij is enthousiast om zijn vaardigheden en kennis verder uit te breiden.

Wie is Carlos?

Buiten zijn werk heeft Carlos verschillende hobby's, zoals wandelen, zwemmen, schilderen en gitaar spelen. Hij is een vrolijke jongeman, communicatief vaardig en erg gemotiveerd. Carlos is momenteel single en heeft de wens om zich te vestigen in Nederland vanwege de sterke gezondheidssystemen en de mogelijkheden om verder te groeien in zijn carrière.

Talen

Carlos spreekt Spaans als moedertaal, heeft een B1 niveau in het Nederlands en een C1 niveau in het Engels. Hij is momenteel bezig met het leren van de Nederlandse taal om zijn communicatie met patiënten te verbeteren. Carlos is een gedreven en gemotiveerde huisarts die streeft naar de beste zorg voor zijn patiënten en zichzelf voortdurend wil blijven ontwikkelen in zijn vakgebied.

Carlos
Meer weten over deze kandidaat? Vraag het aan Cliff
   Vragen?
Carlos
Heeft u een vraag?