Eduarda

Eduarda

Portugese , Basisarts

Basisarts met Ambitie

Eduarda is een veelbelovende basisarts, afgestudeerd in 2022 aan de Universiteit van Porto. Haar toekomstwensen strekken zich uit naar een nieuwe en betere toekomst in Nederland, met uiteindelijke specialisatie als psychiater als doel. Ze heeft een waardevolle ervaring opgedaan tijdens haar Erasmus-uitwisseling in Italië, wat haar perspectief en vaardigheden heeft verrijkt.

Eigenschappen

Kandidaat ID: K265816

Op zoek naar nieuwe uitdaging!

Eduarda is vastbesloten om te werken in een psychiatrische instelling waar ze zich kan richten op transhealth. Ze is gefascineerd door de Nederlandse psychiatrie, de openminded Nederlandse cultuur en de tolerantie in Nederland, en wil graag in dit stimulerende klimaat werken. Haar ambitie omvat het vergaren van meer ervaring en uiteindelijk specialiseren. Ze streeft naar groei als arts en specialist, en is bereid haar vaardigheden verder uit te breiden.

Eduarda is een betrokken, gepassioneerde, en toegewijde basisarts die klaar is voor een nieuwe uitdaging. Ze zoekt naar een functie in een outpatient setting, waar ze regelmatig en nauw contact met patiënten kan hebben en een vaste werkurenregeling kan genieten. Ze hecht waarde aan de balans tussen werk en privéleven, carrièremogelijkheden, en onderwijskansen.

Persoonlijke Eigenschappen

Eduarda wordt omschreven als betrokken en ambitieus, met hobby's zoals fitness en reizen. Ze bezit kwaliteiten als empathie, sterke communicatieve vaardigheden, probleemoplossend vermogen, teamspelerschap, betrouwbaarheid en snel leervermogen. Ze heeft een vriend die werkt als elektronisch ingenieur en heeft dus een stabiele persoonlijke situatie.

Talen

Eduarda is meertalig en spreekt vloeiend Portugees, Spaans en Engels, evenals Frans op een A2-niveau.

Goed om te weten

Eduarda heeft een master thesis uitgevoerd met als onderwerp "Thesis on the use of Pubertal Suppression in Trans Youth," wat aangeeft dat ze bijzondere interesse heeft in dit deel van de geneeskunde en graag in dit vakgebied wil werken.

Eduarda is een veelbelovende kandidaat met de drive en passie om een waardevolle bijdrage te leveren aan uw psychiatrische instelling in Nederland.

   Vragen?
Eduarda
Heeft u een vraag?