Is deze kandidaat interessant voor uw praktijk?
Profiel opvragen
Atena

Atena

Roemeens, Huisarts

Huisarts

Atena is een huisarts die al jaren in het vak zit, ze heeft dan ook al 20 jaar aan werkervaring opgebouwd en heeft veel gedaan in de homeopathie. Ook heeft ze veel gewerkt met natuurlijke medicijnen. Ze is afgestudeerd in 1996 in de geneeskunde en heeft vervolgens de specialisatie “Family Medicine” gedaan. In 2002 is ze hieraan afgestudeerd. 

Op dit moment werkt Atena in een bejaardentehuis en daarbij ook in een privékliniek, dit doet ze voor een aantal uren naast haar werk in het bejaardentehuis. In totaal ziet ze ongeveer 40 patiënten per dag en werkt ze 6 dagen in de week, 8 uur per dag. Wat ze leuk vindt aan haar werk is dat ze voor een verandering kan zorgen bij mensen en hen een betere kwaliteit van leven kan bieden. Dit is dan voornamelijk in het bejaardentehuis. Wat Atena fijn vind aan haar huidige werk is dat ze op een leuke en efficiënte manier kan samenwerken met haar co-tandarts en met haar overige collega’s. Als ze iets kon veranderen, is het dat ze patiënten dagelijks kan zien en ook met spoed mag voorschrijven.  

Atena heeft al eerder in Nederland, namelijk in het UMC Utrecht, gewerkt en ze is bekend met de westerse cultuur! 

Eigenschappen

Kandidaat ID: K243290
  • Bedachtzaam
  • Behulpzaam
  • Perfectionistisch

Een nieuwe uitdaging in België!

Nu wil Atena graag in Franstalig België gaan werken. Wat voor haar een ideale werkomgeving is, is een omgeving die het toelaat om ook de patiënt meer te begrijpen en niet alleen maar te kijken naar de symptomen van iemand. Het moet een sociale praktijk zijn die respect heeft voor de patiënten. Ze werkt het liefst met kinderen en ouderen en ze is aan het oefenen voor het behandelen van patiënten met dementie. Ze heeft geen specifieke voorkeur voor een regio om in te wonen. Het moet echter geen grote stad zijn. 

Wie is Atena?

Atena omschrijft zichzelf als een perfectionistische, introverte vrouw. Ze helpt graag mensen en wil er ook altijd voor iemand zijn waardoor ze zichzelf vaak op de tweede plek zet. In haar vrije tijd besteed ze de tijd graag met haar kinderen, leest ze graag of gaat ze zwemmen. Ook denkt ze veel na over het leven en houdt ze zich graag bezig met lastige, maar waardevolle ideeën. 

Atena is een alleenstaande moeder en heeft twee dochters van 10- en 13 jaar. Ze is van plan om hen mee te nemen naar België.

Talen

Atena spreekt Roemeens (moedertaal), Engels (B2), Frans (B1) en een beetje Spaans. 

Goed om te weten

Atena wil graag haar kennis van de Franse taal verbeteren door het opnieuw te leren. 

Geïnteresseerd in een kennismaking?

Neem hieronder contact op met Hans, en kijk of deze kandidaat wellicht bij uw organisatie past!

Hans
Meer weten over deze kandidaat? Vraag het aan Hans
  • +31614599576