Is deze kandidaat interessant voor uw praktijk?
Profiel opvragen
Anna

Anna

Pools, Huisarts

Huisarts

Anna is een ervaren huisarts die al 25 jaar in het vak zit. Ze is in 1994 afgestudeerd aan de “Faculty of Medicine” bij de “Wroclaw Medical University” als basisarts, hierna heeft ze de specialisatie gedaan tot huisarts en ze is hiervoor afgestudeerd in 1998. Tijdens haar studie heeft ze al werkervaring kunnen opdoen als stagiair bij verschillende praktijken in Polen. Ze is op dit moment de eigenaresse van de praktijk waar ze werkt en ook behandelingen uitvoert. Ze behandelt hier 25 patiënten per dag, ze werkt vijf dagen in de week en runt de praktijk samen met een partner. In haar carrière heeft ze ook veel als consultant/huisarts gewerkt, bij verschillende praktijken in Polen, en ze heeft dus veel ervaring met verschillende collega’s en patiënten.

Wat Anna interessant vindt aan haar vakgebied is dat er een hele grote verantwoordelijkheid aan vast hangt en dat ze ervoor kan zorgen dat iemand zich beter kan voelen. Ze heeft ervan gedroomd om huisarts te worden en het is een beslissing waar ze zeker geen spijt van heeft. Als ze iets mocht veranderen aan haar vakgebied is dat de overheid minder invloed heeft op het zorgsysteem en dat dit systeem minder afhankelijk is van de overheid. Er gebeuren nu namelijk dingen binnen de gezondheidszorg waar ze niet tevreden mee is.

Eigenschappen

Kandidaat ID: K248128
  • Eerlijk
  • Kritisch
  • Kundig
  • Ondernemend
  • Vol zelfvertrouwen

Op zoek naar een nieuwe uitdaging!

Anna is nu klaar om te gaan wonen en werken in België. Ze heeft hier lang over nagedacht en voelt aan dat dit een interessante volgende stap is in haar carrière. Ze is op zoek naar een baan als huisarts waarbij ze patiënten kan blijven helpen op de manier zoals ze dit nu doet, waar ze in een team kan gaan werken en dit kan doen bij een kleine- of middelgrote praktijk. Het liefst bekleed ze hier, vanwege haar eerdere ervaring, een besturende functie.

Anna wil over vijf jaar bereikt hebben dat ze samen met haar man een nieuw leven heeft kunnen opbouwen, in een nieuw land bij een nieuwe werkgever.

Wie is Anna?

Anna is een eerlijke vrouw met veel zelfvertrouwen, goede kennis over haar vakgebied en de wil om zichzelf te blijven verbeteren. Ze is erg respectvol naar andere mensen, maar vindt het ook belangrijk dat dit respect wederzijds is. In haar vrije tijd gaat ze graag reizen en wandelen, ze vindt het namelijk prettig om een actieve levensstijl aan te houden. Daarnaast vindt ze het leuk om, als bijrijder, mee te rijden op een motor. Ze is getrouwd en heeft een dochter. Anna en haar man maken samen de beslissing om naar België te verhuizen, haar man kan namelijk thuis gaan werken aangezien hij een eigen bedrijf heeft. Haar dochter heeft haar eigen gezin en verhuist dus niet mee.

Talen

Anna spreekt Pools (Moedertaal), Engels (B1) en Duits (B1).

Goed om te weten

Anna is gemotiveerd om de Nederlandse taal te leren en in België aan de slag te gaan!

Cliff
Meer weten over deze kandidaat? Vraag het aan Cliff
  • +31611373238