Is deze kandidaat interessant voor uw praktijk?
Profiel opvragen
Anna

Anna

Hongaars, Basisarts

Basisarts

Anna is een vriendelijke en communicatief sterkte 29-jarige Hongaarse arts. Ze studeerde geneeskunde aan de Semmelsweis universiteit in Hongarije. Momenteel werk ze hier als arts in opleiding. Ze werkt op de afdeling voor pancreas ziekten. In Nederland zou ze graag willen werken in een setting waar ze een opleiding zou kunnen volgen. Haar voorkeur gaat op dit moment uit naar verzekeringsarts omdat ze het sociale karakter en de mogelijkheid dit te kunnen combineren met haar gezinsleven erg aantrekkelijk vindt.

Eigenschappen

Kandidaat ID: K246704
  • Gemotiveerd
  • Resultaatgericht
  • Teamplayer
  • Efficiënt

Op naar een nieuwe uitdaging in Nederland!

Anna heeft Nederland al een aantal keren mogen bezoeken. Het is voor haar een land dat haar enorm aanspreekt. Het open karakter en de sociale infrastructuur spreken haar erg aan. Alles is hier goed georganiseerd en dit geeft haar rust. Deze aspecten maken het voor haar een erg aantrekkelijk woon en werkgebied, ze staat dan ook te trappelen om naar Nederland toe te komen.

Wie is Anna?

Anna staat bekend als een harde en gemotiveerde werker. Ze gaat altijd voor het goede resultaat en zal hier dan ook alles op een zo efficiënt mogelijke manier aan doen. Dit doet ze alleen of met een team, ze is namelijk een echte teamplayer.

Anna is getrouwd en samen met haar man heeft ze twee kinderen van twee en zeven jaar oud. Haar man is kok en steunt haar in de beslissing om te verhuizen naar Nederland. Wanneer ze niet aan het werk is, mag ze graag lezen, hiken, viool spelen en natuurlijk zo veel mogelijk tijd aan haar gezin besteden.

Talen

Anna spreekt goed Roemeens, Engels en Italiaans. Ze spreekt de basis van de Russische taal.

Goed om te weten

Anna kan direct starten met de online taaltraining van Care Force Language Academy welke start op 6 juni 2022.

Hans
Meer weten over deze kandidaat? Vraag het aan Hans
  • +31614599576