Is deze kandidaat interessant voor uw praktijk?
Profiel opvragen
Anna

Anna

Pools, Neuroloog

Ze studeerde dit als arts en neuroloog in Polen. Ze deed een stage in Clevenland op het gebied van epilepsie. Ze volgde een fellowship in Groningen over movement disorders en heeft deze in maart van dit jaar afgerond. Anna is pas afgestudeerd en is allround op het gebied van de algemene neurologie. Gedurende haar studie op de COVID afdeling heeft ze gewerkt in een Pools ziekenhuis, hier maakte ze als resident lange dagen en vele uren per maand. Op dit moment werkt ze in de telemedicine totdat ze een vaste aanstelling gevonden heeft.

Eigenschappen

Kandidaat ID: K245832
  • Vriendelijk
  • Communicatief
  • Harde werker

Op naar een nieuwe uitdaging in België!

Anna is echt opzoek naar de volgende stap in haar carrière en leven. Ze wil graag een baste baan in België waar ze zich dolgraag verder wil ontwikkelen in de gezondheidszorg. Anna wil zo veel mogelijk in de volle breedte van de neurologie werken en ervaring opdoen.

Wie is Anna?

Anna is zich ervan bewust dat ze in België hard zal moeten werken. Dat is ook geen punt, ze is namelijk een harde werker die erg communicatief en vriendelijk is. Ze heeft een partner die ze ook mee zal nemen naar België. Ze willen zich beide settelen en een toekomst op gaan bouwen. Wanneer Anna niet aan het werk is, houdt ze zich graag bezig met vrienden en familie. Daarnaast vindt ze het leuk om te gaan hiken, bergbeklimmen en yoga te doen.

Talen

Anna spreekt vloeiend Engels, Pools en de basis van de Nederlandse taal (A1).

Goed om te weten

Anna is direct beschikbaar, rekening houdend met de Nederlandse taalstudie en registratie in België!

Geïnteresseerd in een kennismaking?

Neem hieronder contact op met Hans Klaassen, accountmanager. Of vraag eenvoudig een uitgebreid profiel op.

Hans
Meer weten over deze kandidaat? Vraag het aan Hans
  • +31614599576