Is deze kandidaat interessant voor uw praktijk?
Profiel opvragen
Allagui

Allagui

Tunesië, Oogarts

Allagui is 34 en komt oorspronkelijk uit Tunesië. Allagui studeerde in Roemenië en voelt zich dan ook eerder een wereldburger. Allagui werkt met name poliklinisch. Hij heeft wel enkele cataracten gedaan, maar is er niet bijzonder bedreven in. Hij doet 30 minuten over een zelfstandige cataract operatie. Momenteel is hij bezig met vrijwilligerswerk. Hij werkt samen met 16 andere oogartsen en doet minimale invasieve chirurgie en alle poliklinische  behandelingen. Allagui zoekt een baan waar hij met namen poliklinisch zal werken of ergens waar hij verder opgeleid en begeleid kan worden in het operatieve gedeelte van der oogheelkunde.

Allagui is al volledig erkend als oogarts in België, enkel het aanvragen van het RIZIV nummer en de inschrijving bij de Orde der Geneesheren zullen nog volgen op het moment hij een aanstelling in België heeft.

Eigenschappen

Kandidaat ID: K246130
  • Bescheiden
  • Beleefd
  • Goedlachs

Persoonlijk

Allagui is getrouwd

Dit doet Allagui graag

Zijn hobby’s: heel veel en in de natuur zijn

Allagui spreekt

Arabisch, Frans, Engels, Roemeens   

Goed om te weten 

Allagui is snel inzetbaar. Deze oogarts is met name geschikt voor klinieken in het Frantalige gedeelte van België aangezien deze specialist vloeiend Frans spreekt.

Geïnteresseerd in een kennismaking?

Neem hieronder contact op met Hans Klaassen, accountmanager. Of vraag eenvoudig een uitgebreid profiel op.

Hans
Meer weten over deze kandidaat? Vraag het aan Hans
  • +31614599576