Is deze kandidaat interessant voor uw praktijk?
Profiel opvragen
Alexandros

Alexandros

Spaanse, Basisarts

Basisarts

Alexandros is een enthousiaste, jonge basisarts die net is afgestudeerd. Hij is altijd geïnteresseerd geweest in operatie, maar hij wil graag iets doen waarbij hij een (voor zijn gevoel) grotere impact mee heeft. Hij is helemaal gevallen voor kinder- en adolescentie psychiatrie. Hij heeft ook interesse in neurowetenschappen en eetstoornissen.

Zijn opleiding tot basisarts heeft hij in 2022 behaald en heeft hij gevolgd aan de Universiteit van Madrid. Aansluitend is hij gaan werken als ‘Medical doctor’ bij de Spaanse versie van het Rode Kruis wat wij ook in Nederland kennen. Hier werkt hij in een ouderenzorg organisatie in de preventieve gezondheidszorg, geneesmiddelenbewaking en klinische beoordeling. Nu wil hij erg graag specialiseren tot Psychiater.

Eigenschappen

Kandidaat ID: K248461
  • Gemotiveerd
  • Leergierig
  • Prettig persoon

Op zoek naar een nieuwe uitdaging!

Alexandros wil graag wonen in een land waar hij zich goed kan ontwikkelen. Omdat de Nederlandse zorg erg goed bekend staat wil hij graag de kans pakken om zich hier in te zetten en specialiseren. Hij heeft in het verleden in Amerika gewoond waar hij een scholarship gedaan heeft, dus hij weet hoe het is om zijn huidige thuisland te verlaten. Hij zou graag in een grotere stad willen werken, al pint hij zich hier niet op vast.

Wie is Alexandros?

Alexandros is een gemotiveerde en opgewekte man. Hij is professioneel en heeft een goed zicht op de behandeling van een patiënt. Hij kan goed communiceren en is prettig om mee samen te werken. Zijn leergierigheid kenmerkt hem, ergens waar hij kan leren voelt hij zich al snel op zijn plek. Zijn familie staat achter zijn keuze om naar Nederland te verhuizen en hij hoeft geen rekening te houden met een partner.

Talen

Alexandros spreekt vloeiend Grieks en Spaans (moedertalen), Engels op C1 niveau en Nederlands op A1 niveau. Hij is bereid Nederlands te leren bij de Care Force Language Academie.

Hans
Meer weten over deze kandidaat? Vraag het aan Hans
  • +31614599576