Is deze kandidaat interessant voor uw praktijk?
Profiel opvragen
Aleksandra

Aleksandra

Pools, Basisarts

Basisarts

Aleksandra is een werkzoekende basisarts die aan het begin van haar carrière staat. Ze is in 2021 afgestudeerd als basisarts en heeft in oktober 2022 haar stage als arts afgerond. Zij heeft voor deze studie gekozen omdat ze de zorgsector interessant vindt en graag mensen helpt.

Aleksandra heeft al enkele jaren werkervaring op kunnen doen tijdens haar studie. Ze heeft één jaar gewerkt in een ziekenhuis en bijna twee jaar op kantoor. Tijdens haar studie begon ze op een kantoor met werken als klantenservicemedewerker. Ze is hierna gepromoveerd tot juridische ondersteuning, dit vanwege haar Rechten studie. Gedurende haar medische stage heeft ze bijna alle vakgebieden van de geneeskunde kunnen ervaren en heeft ze hier veel nieuwe vaardigheden en medische kennis op kunnen doen. Wat ze leuk vindt aan haar werk, is de mogelijkheid om mensen de juiste hulp te kunnen bieden en hen door te verwijzen waar nodig. Waar ze graag een verandering in ziet, is dat artsen een missie hebben om mensen te willen helpen en dat deze drang om hulp te bieden vanuit henzelf komt Op dit moment is ze dus werkzoekende en wil ze haar carrière graag voortzetten in Nederland of België!

Eigenschappen

Kandidaat ID: K248159
  • Ambitieus
  • Empathisch
  • Leergierig
  • Perfectionistisch
  • Sociaal

Op zoek naar een nieuwe uitdaging!

Aleksandra wil nu de volgende stap nemen naar het werken in Nederland of België. Ze woont al in België en heeft affiniteit met het land, echter woont ze niet ver van Nederland af en is ze ook bereid om hier aan de slag te gaan. Waar ze graag wil gaan werken is bij een organisatie die haar onafhankelijk te werk laat gaan, maar wel een persoon aanstelt waar ze terecht kan voor vragen. Ze wil het liefst werken in een vriendelijke, gemotiveerde omgeving. Ze geeft de voorkeur aan het werken in een jong team dat open staat voor nieuwe oplossingen en up-to-date is met medische gegevens.

Het lijkt Aleksandra interessant om als verzekeringsarts te kunnen werken in Nederland. Ze is een echte teamspeler en kan fulltime aan de slag. Waar ze over vijf jaar wil staan, is dat ze de juiste specialisatie voor zich heeft gevonden en kan werken als zelfstandige, of in een ziekenhuis. Wat ze wil veranderen aan haar leven is dat ze nieuwe kansen met beide handen wilt aanpakken. Zo is ze al, vanwege haar relatie, een korte tijd geleden naar België verhuisd en wil ze nu dus een carrière opbouwen in dit land of in Nederland

Wie is Aleksandra?

Aleksandra is te omschrijven als een vrouw met veel zelfvertrouwen, sociale vaardigheden, ambities en een sterk verantwoordelijkheidsgevoel. Ook is ze perfectionistisch, empathisch, leergierig en wil ze alle kansen aanpakken die op haar pad komen. In haar vrije tijd gaat ze graag fietsen of bakken, daarnaast zwemt ze één keer per week.

Talen

Aleksandra spreekt Pools (Moedertaal), Engels (B2) en Duits (A1). Ze is al begonnen met het leren van de Nederlandse taal, hier is ze in april 2022 mee gestart en zit nu op B1 niveau. Ze is daarnaast net begonnen met de B1-opleiding aan de Encora School in Antwerpen.

Goed om te weten

De mensen om Aleksandra heen staan volledig achter haar keuze om in Nederland of België te gaan wonen.

Hans
Meer weten over deze kandidaat? Vraag het aan Hans
  • +31614599576