Is deze kandidaat interessant voor uw praktijk?
Profiel opvragen
Adrian

Adrian

Roemeens, Radioloog, Kinderchirurg

Radioloog, Kinderchirurg

Adrian is een zeer getalenteerde specialist. Na het behalen van zijn geneeskunde diploma specialiseerde hij zich tot kinderchirurg om zichzelf vervolgens te specialiseren tot Radioloog. Hij is op dit moment bezig met deze specialisatie en verwacht in oktober van dit jaar klaar te zijn. Hij heeft besloten om verder te gaan in de radiologie en niet in de chirurgie, zijn passie ligt hier toch niet helemaal. De Radiologie past hem beter, hij wilde meer interactie met collega’s en patiënten, daarbij is er minder adrenaline dan in de chirurgie. Hij is tot nu toe bekend met MRI, CT, Ultrasound en wil graag wat meer leren over borst imaging en interventies. Adrian geeft aan een echte teamplayer te zijn, hij kan kennis en kunde goed overbrengen en past zich zonder moeite aan, aan nieuwe omstandigheden of situaties.

Eigenschappen

Kandidaat ID: K246859
  • Teamplayer
  • Gemotiveerd
  • Communicatief sterk
  • Leergierig

Op naar een nieuwe uitdaging in België!

Adrian wil graag werken in België omdat hij de sociale structuur van het land erg prettig vindt. Dat België centraal in Europa ligt spreekt hem ook aan. Hij staat open voor verschillende organisaties. Adrian heeft als doel gesteld om binnen een periode van vijf jaar een goede kennis en ervaring te hebben in de radiologie, hij hoopt dan ook hoofd van een kliniek of afdeling te worden.

Wie is Adrian?

Adrian is een communicatief sterk persoon. Hij vindt het belangrijk om steeds weer uitgedaagd te worden en nieuwe dingen te leren. Hij is dan ook erg gemotiveerd om de beste kwaliteit te leveren voor zijn patiënten. Adrian is getrouwd en heeft twee kinderen. Zijn vrouw is econoom en de kinderen zijn twee en zeven jaar oud. Zijn vouw werkt vanuit huis. In zijn vrije tijd is Adrian graag sportief bezig en speelt hij graag basketbal en tafeltennis. Daarbij is hij dol op reizen en heeft hij al veel van de wereld gezien. Hij is muzikaal en speelt graag gitaar. 

Talen

Adrian spreekt goed Engels. Ook spreekt hij Duits op A1 niveau en uiteraard vloeiend Roemeens.

Goed om te weten

Adrian is op zoek naar een baan in Vlaamstalig België. 

Hans
Meer weten over deze kandidaat? Vraag het aan Hans
  • +31614599576