Klaar voor de volgende stap?
Schrijf je in, het is gratis

Laura - Arboarts uit Roemenië

'De begeleiding van team Care Force vond ik erg goed'

Laura Arboarts
Medisch

CareForce

“Vorig jaar ben ik terecht gekomen bij Care Force, in het begin twijfelde ik nog erg om de stap naar Nederland te maken, maar na het fijne gesprek en de goede informatie die ik van Lisa kreeg, wist ik het zeker; “dit moet ik doen”.  Daar heb ik tot op de dag van vandaag geen spijt van gehad. Omdat Lisa Roemeens sprak, voelde het voor mij fijn en het communiceren ging makkelijk. Voordat ik in gesprek ging met Care Force, was ik eigenlijk op zoek naar een functie in Duitsland. Lisa vertelde me over hoe het er in Nederland aan toe ging en dat wekte mijn interesse. Na een gesprek met Hans werden de voordelen in Nederland nog duidelijker en er werd mij een functie aangeboden, die van Arboarts.

Care Force en de Care Force Language Academy

Allereerst wil ik graag tien punten geven aan Morries van de Language Academy. Hij heeft mij echt goed Nederlands geleerd. Zijn lessen vond ik erg leuk en leerzaam. Wel had het wat mij betreft ook online gekund, ik kan mij wel voorstellen dat er veel mensen zijn die persoonlijke fysieke lessen belangrijk vinden. Het voordeel is wel dat ik andere mensen heb leren kennen in de lessen op deze manier. De begeleiding van team Care Force vond ik erg goed, de informatie die ik van Lisa en Hans kreeg was echt wat ik nodig had en ze waren er voor mij als ik hulp nodig had. Maaike had hier trouwens ook een rol in, die heeft me fijn bijgestaan en ben haar hier dankbaar voor.

Arboarts

Voordat ik met mijn werk als arboarts begonnen was, wist ik niet hoe interessant dit zou zijn. Ik dacht dat ik bij verschillende bedrijven op locatie zou gaan werken en ik was een beetje bang dat dit soort werk wat eentonig zou kunnen zijn. Nu dat ik als arboarts werk, kan ik zeggen dat dit werk echt heel interessant is. Ik heb patiënten die heel verschillende diagnoses hebben, dus ik kom een heel breed spectrum van ziekten tegen. Ik vind het heel spannend omdat elke dag op het werk anders is.

Toen ik hier begon te werken, kreeg ik vrij snel patiënten toegewezen. De Nederlandse patiënten zijn vriendelijk en ik kan goed met ze communiceren. Soms moet ik als arboarts een patiënt langer begeleiden in zijn ziekteproces. Hierdoor ontwikkel ik een soort band met de patiënten. Dat vind ik erg prettig een geeft mij veel motivatie. Mijn collega's zijn warm en vriendelijk. Ik vind het niet alleen prettig, maar ook praktisch omdat we hierdoor sneller en beter kunnen communiceren. Ik ben heel blij met mijn keuze om als bedrijfsarts in Nederland te komen werken.”

 

Laura voelt zich niet prettig als wij haar foto delen op onze website. Om haar privacy te respecteren hebben wij haar foto dan ook niet geplaatst. 

Meer weten?

Wil je meer weten over onze dienstverlening? Neem contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over onze unieke werkwijze.